Jennifer Welts

Het Huis Anubis, Niemand in de Stad, Nieuwe Tijden, Smeris, Zomer in Zeeland, Project Orpheus, ARES, Hemelrijken

Jennifer brengt haar jeugd door in Empel. Ze begint haar acteercarrière bij de musical Doornroosje in 2003 als klein Doornroosje. In 2004 maakt ze haar TV-debuut in de commercial van Katja. In 2005 krijgt ze haar eerste hoofdrol in de musical Annie.

In 2008 speelt Jennifer de rol van Kim Donkers in de serie Wolfseinde. In 2010 krijgt ze de rol van Sterre de Wit in de televisieserie Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard. Wegens het succes van de serie werden er ook films ontwikkeld. Jennifer speelde in Het Huis Anubis: De Vijf en de Toorn van Balor en Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna!. Tevens werd bij de serie de single De Vijf Zintuigen opgenomen en was Jennifer te zien in twee theatervoorstellingen Anubis en het Mysterie van het Verborgen Symbool en Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel. Tevens namen zij gezamenlijk voor Het Huis Anubis een single op genaamd De Vijf Zintuigen.

Jennifer is afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht, haar afstudeervoorstelling was Volksvernietiging, of mijn lever is zinloos. Daarna heeft zij gespeeld bij Het Laagland in Sittard, o.a. in de solovoorstelling Flik Flak.

Naast haar theaterwerk is zij geregeld zien in tv series als Smeris, Zomer in Zeeland, Project Orpheus en Nieuwe Tijden.

In 2018 speelde ze in de film Niemand in de Stad, het regiedebuut van Michiel van Erp en tevens ook de openingsfilm van het Nederlands Film Festival.

Jennifer zal binnenkort te zien in de eerste Nederlandse Netflix serie: ARES.
Daarnaast draait ze momenteel voor de film Hemelrijken, waar zij de hoofdrol in vertolkt.

Geboren 03.07.1992 te ‘s-Hertogenbosch
Lengte 167 cm
Haar Donkerblond
Ogen Blauw
Talen Nederlands, Duits, Engels, Frans, Nederlands