Marc Nochem

Acteur - fim - tv - theater - Kleinkunst

Danni Lowinski, Lotte, De Co-assistent, Flikken Maastricht, Zuidas, Zomer in Zeeland, Fashion Chick, Het Sinterklaasjournaal.

Marc is in 2000 afgestudeerd aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam. Sindsdien is hij continu aan het werk geweest in het theater. Zo is hij medeoprichter, speler en zakelijk leider van jeugdtheatergroep Nochem & van Luyn en oprichter van jeugdtheatergroep Theater in de Klas. Ook werkte hij bij theatergroepen als Het Nationale Toneel en Oostpool.

Al vele jaren is hij een terugkerende gastacteur in Het Sinterklaasjournaal en Studio Snugger, maar ook in vele andere series was hij te zien. Denk hierbij aan Danni Lowinski, Lotte, De Co-assistent, Flikken Maastricht, De Zuidas en Zomer in Zeeland (rol Gert Beuker). Hij speelde tevens een rol in de film Fashion Chicks.

Marc heeft een eigen band genaamd Humblebee. Naast acteur en muzikant is Marc ook regisseur, schrijver, zanger, theaterdocent vertaler en stemacteur. Hij was te zien in meerdere commercials o.a. voor AllSecur, Secret Escapes, Pickwick en Toyota.

Geboren 05-01-1976 te Naarden
Lengte 178 cm
Haar Bruin
Ogen Bruin
Stembereik Bariton