Coaching

De creatieve sector is een prachtig vakgebied, waar succes en bekendheid worden afgewisseld met twijfel en onrust. Anne-Paul Houwen is als coach verbonden aan Montecatini Talent Agency, om talenten hierin te ondersteunen.

Meer dan 20 jaar is Anne-Paul agent en manager geweest van acteurs, presentatoren en regisseurs. Hij kent de wereld van film, tv en theater goed en weet wat ‘het vak’ met zich meebrengt. De voorspoed en faam, maar ook onzekerheid en spanning kunnen behoorlijk stressvol zijn. Het plezier ebt soms weg, het zelfvertrouwen vermindert. Niet de meest glamoureuze kant van het vak, maar wel één om bij stil te staan en daarin ondersteund en aangemoedigd te worden.

Begeleiding in deze persoonlijke ontwikkeling brengt inzicht in oude patronen: waarom doe je wat je doet? Door die patronen onder ogen te komen en te doorbreken ontstaan nieuwe bewegingen. Zo spoor je je pad met een heldere koers en meer vertrouwen & plezier in je vak.

Anne-Paul volgde bij Phoenix Opleidingen in Utrecht meerdere opleidingen, waaronder die tot systemisch therapeut. In zijn praktijk ontvangt hij, naast acteurs van verschillende agentschappen, ook ondernemers en (young) professionals.

Kijk voor meer informatie en contact op

Fabula Vita

“Anne-Paul begeleidt je op zeer bemoedigende, eerlijke wijze en helpt het concreet maken van jouw eigen pad. Hij raakt de kern. Verbonden met een extensief netwerk en een bak aan ervaring zowel professioneel als op het gebied van ‘mens zijn,’ weet hij te spiegelen, de juiste vragen te stellen, te handelen en te steunen waar nodig.”
Kilke

“Anne-Paul heeft me laten zien wat luisteren betekent, stelt de juiste vragen en nog belangrijker: hij kon mij meenemen naar de juiste oplossingen. Met de inmiddels iconische woorden in mijn carrière “moet ik dit nu doen.” Dit kantelpunt in mijn leven heeft mij door zijn rotsvaste vertrouwen, wijsheid en ondersteuning tot op de dag van vandaag gebracht daar waar ik nu ben. Dit gun ik iedereen die struggelt met de te varen koers.”
Martine

“Ik vind het superfijn dat Anne-Paul het acteursvak zo goed kent. Dat maakt dat je meteen de diepte in kunt gaan (en niet eerst hoeft uit te leggen hoe complex dit vak soms kan zijn!) En voor míj́ heel belangrijk: zonder teveel ‘psychologen-taal.’ Hij praat op een hele prettige en gelijkwaardige toon met je. Daardoor voel ik me altijd op mijn gemak en kunnen we ook lachen samen, wat de zwaarte er soms uithaalt.”
F.