Camilla Meurer

Goede Tijden Slechte Tijden, De Zaak Menten, Ik weet wie je Bent, Het Nationale Toneel, Van God Los, Poker.

Audio

0:00
0:00

Wehkamp

0:00
0:00

Belastingdienst

0:00
0:00

Energie

Biografie

Camilla is opgegroeid in een Haags/ Braziliaanse familie wat ervoor zorgt dat temperament, nuchterheid en humor door haar aderen stroomt. Al sinds haar kindertijd heeft ze een passie voor kunst en cultuur. In 2007 werd ze aangenomen op de Amsterdamse toneelschool & kleinkunstacademie.

Sindsdien is ze werkzaam als actrice in televisieseries, films, in het theater en als stemactrice. Je kunt haar kennen van ondermeer haar rollen in Goede tijden, slechte tijden (Monica Klein), Smeris, Van God Los, de voorstelling Poker (Raymi Sambo Maakt) en de Netflix dramaserie De zaak Menten. Deze laatste serie won een Gouden Kalf voor beste televisiedrama en de BANFF Rockie Award (best Drama Series Non-English Language) op het BANFF World Media Festival in Canada. Zelf won Camilla de prijs voor beste actrice in de korte film Het internet tijdens het 48hr Filmproject in Utrecht.

Als stemactrice leende ze haar stem aan verschillende tekenfilms zoals Disney’s Miraculous tales of Lady bug and Cat Noir, The Gargoyles en Space chickens in Space.

Contact

Linda Speelman

linda@montecatini.nl
+31 6 41375791

Ontmoet al onze talenten

Overzicht