Elisa Beuger

De Regels van Floor, De Tatta’s, Brussel, Gooische Vrouwen, Lieve Liza, Divorce, Dokter Tinus, Wild Romance, Moordwijven, Mees Kees langs de lijn, Foodies.

Audio

0:00
0:00

Siemens - Demo

0:00
0:00

Easypark - Demo

0:00
0:00

Zeeman - Demo

0:00
0:00

NRC - Demo

0:00
0:00

Openbare Bibliotheek Amsterdam - Demo

0:00
0:00

T-Mobile - Demo

0:00
0:00

Freelance Factoring - Demo

0:00
0:00

WC-EEND - Demo

Biografie

Elisa Beuger studeerde in 2002 af aan de Toneelacademie Maastricht. Vervolgens studeerde ze een half jaar aan het Lee Strasberg Theatre Institute in New York.

Na haar afstuderen speelde ze bij verschillende theatergezelschappen waaronder De Paardenkathedraal, onder leiding van Dirk Tanghe en Paula Bangels, De Theatercompagnie en Het Syndicaat. Onlangs tourde ze met de impro comedy groep Op Sterk Water langs de Nederlandse theaters.

Ze was in vele televisieserie’s te zien waaronder Gooische vrouwen, Overspel, Lieve Liza, Divorce, Brussel, De Regels van Floor (vijf seizoenen), Morten, Papadag 2, De droom van de jeugd en Bodem. Binnenkort speelt zij de rol van moeder Laura in De Tatta’s (de serie).

Ook speelde Elisa in films als: Wild Romance, Nick, de Mees Kees films, de Tjechische film A certain kind of silence, Alles is zoals het zou moeten zijn, Foodies en De Veroordeling. Ook is zij te zien in de film Onder Water van Lynx Film in regie van Edgar Kapp and Kuba Szutkowski.

Ze was te zien en te horen in commercials van de Albert Heijn, UPC en Rabobank. Op dit moment in zij de vaste stem van Fleuril. Elisa spreekt Nederlands, goed Duits en Engels. Ze zingt goed en speelt viool.

Contact

Linda Speelman

linda@montecatini.nl
+31 6 41375791

Ontmoet al onze talenten

Overzicht