Jade Speelman

Alles Flex, De Eindmusical, Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen, The Voice Kids. TINA AWARDS 2022, ZAPP AWARDS 2023.

Biografie

Jade begon al op jonge leeftijd met theater- en dansles bij de Jeugdtheaterschool in Almere. Op haar 10e werd zijn geselecteerd voor het koor van Kinderen voor Kinderen, waar zij twee jaar met veel plezier deel van uitmaakte en optrad in ondermeer AFAS Live en Rotterdam Ahoy. In die periode maakte de redactie van Kinderen voor Kinderen een video met haar, die inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken is.

In 2021 deed ze mee aan the blind auditions van The Voice Kids.

Direct daarna werd ze finalist van het Junior Songfestival 2021. Samen met haar groepje SH!NE, werd zij uiteindelijk tweede in de Nationale Finale, met de meeste stemmen van het publiek. Ze brachten de single A Million Little Things uit.

In 2022 speelde Jade één van de hoofdrollen in het vierde seizoen van de serie De Eindmusical bij AVROTROS. Deze rol leverde haar een nominatie op voor een Tina Award 2022 in de categorie Grootste Acteertalent en een Top 10 nominatie voor de Zapp Awards 2023 in de categorie Favoriete Ster Jeugdprogramma. Op dit moment is zij te zien als Bonnie in de nieuwe jeugdserie Alles Flex bij KRO/NCRV.

Jade volgt de geïntegreerde vooropleiding Performing Arts bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Dit betekent dat zij haar HAVO dagelijks combineert met zang, dans, muziek en acteren.

Op social media (Tik Tok en Instagram) is zij zeer actief en heeft een grote vaste fanbase. Haar engagement bij berichten is erg hoog en ze wordt regelmatig gevraagd voor samenwerkingen met merken als Nik&Nik, Charlotte Tilbury, Kids Brandstore en Scotch & Soda.

Contact

Linda Speelman

linda@montecatini.nl
+31 6 41375791

Ontmoet al onze talenten

Overzicht