Jennifer Welts

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn, Only You, Hemelrijken, Niemand in de Stad, Een man een man, GTST, Nieuwe Tijden, Smeris, ARES, Flikken Rotterdam, Flikken Maastricht, Het Huis Anubis.

Audio

0:00
0:00

CZ

0:00
0:00

Kwik-Fit

0:00
0:00

L'Oréal

0:00
0:00

Wehkamp

Biografie

Jennifer begint op jonge leeftijd haar acteercarrière bij de musical Doornroosje in 2003. Ze krijgt haar eerste hoofdrol op twaalfjarige leeftijd in de musical Annie. In 2008 speelt Jennifer in de serie Wolfseinde, waarna ze in 2010 de rol van Sterre de Wit in de televisieserie Het huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard speelt. Wegens het succes van de serie werden er ook films ontwikkeld, een single (De Vijf Zintuigen) opgenomen en was Jennifer te zien in twee Anubis- theatervoorstellingen.

Jennifer studeerde in 2016 af aan de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht, met een door Johan Simons geregisseerde afstudeervoorstelling Volksvernietiging, of mijn lever is zinloos. Daarna heeft zij gespeeld bij Het Laagland in Sittard, o.a. de trailervoorstelling FlikFlak, in Theater Walhalla in de regie van Loes Luca Tante Bennie heb een kutkerst en in de voorstelling Harde Handen in de regie van Pieter Kramer. De voorstelling Wil je een snoepje? tourde de afgelopen maanden door Nederland en werd met lovende recensies ontvangen. Volgend seizoen speelt ze samen met Peter Blok en Peter Heerschop in de voorstelling Een man, een man van Kobra Theater.

Naast haar theaterwerk is zij geregeld zien in tv series als Smeris, Zomer in Zeeland, Project Orpheus, Nieuwe Tijden, Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam, De K van Karlijn en Het verhaal van Nederland. Ook was Jennifer te zien in de eerste Nederlandse Netflix serie: ARES.

In 2018 speelde ze in de film Niemand in de stad, het regiedebuut van Michiel van Erp en tevens ook de openingsfilm van het Nederlands Film Festival. Ook speelde ze een prachtige hoofdrol in de telefilm Hemelrijken.

Afgelopen jaar was Jennifer te zien in de openingsfilm van het IFFR Goodbye Stanger, het filmonderzoek van toneelgroep Suburbia gewoon mens, de lovend gerecenseerde speelfilm Only You en in de romantische komedie Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn 2.

Naast haar film- en toneelwerkzaamheden is Jennifer ook geregeld te horen als Voice over voor verschillende animaties, bedrijfsfilms en commercials.

Contact

Linda Speelman

linda@montecatini.nl
+31 6 41375791

Ontmoet al onze talenten

Overzicht