Marc Nochem

Alles Flex, Danni Lowinski, Lotte, De Co-assistent, Flikken Maastricht, Zuidas, Zomer in Zeeland, Fashion Chick, Het Sinterklaasjournaal.

Audio

0:00
0:00

Alles slijt

0:00
0:00

De installatie

Biografie

Marc is in 2000 afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Sindsdien is hij continu aan het werk geweest in het theater. Zo is hij medeoprichter, speler en zakelijk leider van jeugdtheatergroep Nochem & van Luyn en oprichter van jeugdtheatergroep Theater in de Klas. Ook werkte hij bij theatergroepen als Het Nationale Toneel en Oostpool.

Al vele jaren is hij een terugkerende gastacteur in Het Sinterklaasjournaal en Studio Snugger, maar ook in vele andere series was hij te zien. Denk hierbij aan Danni Lowinski, Lotte, De co-assistent, Flikken Maastricht, De Zuidas, Zomer in Zeeland, Het jaar van Fortuyn en Dertigers. Hij speelde tevens een rollen in de films Fashion Chicks en Foodies.

Marc heeft een eigen band genaamd Humblebee. Naast acteur en muzikant is Marc ook regisseur, schrijver, zanger, theaterdocent vertaler en stemacteur. Hij schrijft al jaren liedjes voor Andermans Veren.

Hij was te zien in meerdere commercials o.a. voor AllSecur, Secret Escapes, Pickwick en Toyota.

Contact

Linda Speelman

linda@montecatini.nl
+31 6 41375791

Ontmoet al onze talenten

Overzicht