Mike Weerts

Borgman, De Bende van Oss, Op de Dijk, Of ik gek ben, Moeder, ik wil bij de revue, Project Orpheus, Voetbalvrouwen, Dansen met de vijand, Baantjer, Petticoat, Celblok H.

Audio

0:00
0:00

Voorlezen

0:00
0:00

Brabants

0:00
0:00

CZ

0:00
0:00

Volkskrant

0:00
0:00

Volkskrant

Biografie

Wanneer Mike Weerts in 2005 afstudeert aan de school voor drama in Eindhoven werkt hij onafgebroken in het theater, speelt hij in diverse prijswinnende speelfilms en bemachtigd een aantal vaste rollen in populaire televisieseries.

Hij is onder andere te zien in de speelfilms Borgman (Alex van Warmerdam), Ferry (Netflix), De bende van Oss (Andre van Duren) en de telefilm Op de dijk (Mirjam de With). In Of ik gek ben (Frank Lammers) gebaseerd op het boek van Michiel Stroink schittert Mike in zijn eerste grote hoofdrol. Dit project heeft hij zelf geïnitieerd en is daar ook als creative producer bij betrokken.

Het televisiepubliek kent Mike als Arnold in Moeder, ik wil bij de revue (Rita Horst), Alex de Weert in Celblok H en als Danny in Voetbalvrouwen (Vincent Schuurman).

In het theater was hij de afgelopen seizoenen te zien in Dansen met de vijand, Baantjer, de musical Petticoat, Hendrik Groen – Zolang er leven is en All Stars de musical.

Naast acteren werkt hij als dagvoorzitter en presentator voor verschillende organisatie en opdrachtgever.  Ook is hij voice-over voor tekenfilms en radiocommercials.

Op dit moment is hij te zien in de Videoland-original Woensel West.

Contact

Guirec van Slingelandt

guirec@montecatini.nl
+31 6 24654260

Ontmoet al onze talenten

Overzicht