Zafanya Kersten

Annie De Musical, The Sound of Music, Nog één week: Zafanya, De Allergrootste Slijmfilm, De Oneindige Slijmfilm, Alles Flex, Netflix, Disney.

Biografie

Op jonge leeftijd begon Zafanya met theater-, zang- en dansles. Vanaf haar 7e jaar startte ze met modellenwerk en tot op heden heeft ze nog regelmatig opdrachten voor diverse merken.

Op haar 10e werd Zafanya geselecteerd om mee te spelen in Annie De Musical van De Theateralliantie en trad ze onder andere op tijdens het Musical Awards Gala. Daarna speelde ze mee in de musical The Sound of Music van Stage Entertainment. De aanloop naar de eerste voorstelling van The Sound of Music werd vastgelegd in de VPRO/Zapp documentaire Nog één week: Zafanya.

In 2022 speelde Zafanya, een van de hoofdrollen (Dounia) in De Allergrootste Slijmfilm. Deze film werd 2de in de lijst best bekeken bioscoopfilms van dat jaar. In 2023 mocht Zafanya nogmaals de rol van Dounia vertolken in De Oneindige Slijmfilm.

Vanaf het voorjaar van 2024 speelt zij één van de hoofdrollen (Pinar) in de nieuwe jeugdserie Alles Flex bij KRO/NCRV.

De afgelopen jaren was Zafanya een aantal keer te zien bij NOS Jeugdjournaal en stond ze op de cover van Meiden Magazine en TINA. Ook sprak ze meerdere series in voor o.a. Netflix en Disney. Op social media is zij zeer actief.

Naast haar middelbare school (VWO) volgt Zafanya de weekendopleiding Performing Arts (dans, zang en acteren) bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts).

Contact

Linda Speelman

linda@montecatini.nl
+31 6 41375791

Ontmoet al onze talenten

Overzicht