Cecilia Adorée

Actrice - Zangeres - Stemmenwerk - Podcast - Instagram

Goede Tijden Slechte Tijden - Nieuwe Tijden - Soldaat van Oranje - Dokter Deen -
Klimaattherapie de podcast - Flikken Maastricht - CMC

Cecilia Adorée kreeg vooral naamsbekendheid bij het grote publiek door haar rol als Tiffy Koster in de soapseries Nieuwe Tijden en  Goede tijden Slechte Tijden.

Tijdens het laatste jaar aan het Rotterdams conservatorium Codarts, waar ze aan de Muziektheateracademie studeerde, liep ze stage bij de musical Soldaat van Oranje.

In de televisiewereld deed ze in eerste instantie ervaring op met kleine gastrolletjes. Zo was ze o.a in 2015 te zien in de series Jeuk en Bluf. In mei 2016 werd bekend gemaakt dat de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden een nieuwe serie gingen maken: Nieuwe Tijden. Adorée werd verkozen om de hoofdrol van Tiffy Koster te vertolken. In december 2018 maakte ze als het personage Tiffy Koster de overstap van Nieuwe Tijden naar Goede Tijden, Slechte Tijden.

Hierna vertolkte Adorée nog verschillende gastrollen in onder andere Centraal Medisch CentrumFlikken Maastricht en Dokter Deen.

Cecilia maakte ook haar eigen muziektheatervoorstelling Hummingbird, waarin zij liet horen over een prachtige zangstem te beschikken. Ze zong ook in de voorstelling A Christmas Carol van de Dutch don’t dance division en is binnenkort te zien in de speelfilm Net als in de film.

Naast haar werk als actrice maakt Cecilia een podcast genaamd Klimaattherapie, die te beluisteren is op Apple Podcasts en Spotify, waarin ze uitzoekt hoe het is om mens te zijn in tijden van Klimaatcrisis.

Ook spreekt ze regelmatig stemmen in en geeft zij les in yin-yoga.

Op instagram heeft zij ruim 23.000 followers.