Elisa Beuger

Brussel, Gooische Vrouwen, Shouf Shouf!, Keyzer & de Boer Advocaten, Overspel, Lieve Liza, Divorce, Dokter Tinus, Wild Romance, Moordwijven, Mees Kees langs de lijn, NICK.

Elisa Beuger (Rotterdam, 22 oktober 1979) stuudeerde in 2002 af aan de Toneelacademie Maastricht. Vervolgens studeerde ze een half jaar aan het Lee Strasberg Theatre Institute in New York.

Na haar afstuderen speelde zij bij veel theatergezelschappen waaronder De Paardenkathedraal, De Theatercompagnie, Theatergroep Kwatta en het Syndicaat. Ook maakt zij haar eigen voorstellingen en behaalde in 2009 de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Ze speelde in veel verschillende televisieprogramma’s waaronder Gooische VrouwenShouf Shouf!, Koning van de Maas, Keyzer & de Boer Advocaten, Overspel (2 seizoenen), Lieve Liza, Divorce, Dokter Tinus, Brussel, Mees Kees de serie en De Regels van Floor.

Ook speelde Elisa in Nederlandse films als: GadjéWild RomanceMoordwijvenNickDames 4 en Mees Kees langs de lijn.

Regelmatig was zij te zien en te horen in commercials, waaronder UPC en Rabobank.

Elisa spreekt Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en een klein beetje Frans. Ze is gek op yoga, zingt in een koor en speelt viool.

Geboren 22-10-1979 te Rotterdam
Lengte 176 cm