Matteo van der Grijn

Theatercompagnie, Nationale Toneel, Soldaat van Oranje - De Musical, Levenslied, Nieuwe buren, De Mannen van Dokter Anne, Het Klokhuis, Toscaanse Bruiloft, Gek van Geluk.

Matteo van der Grijn voltooide in 2007 zijn opleiding aan de Toneelschool Arnhem.

Na zijn opleiding begon Matteo zijn carrière in de voorstelling Hamlet, van de Theatercompagnie, onder regie van Theu Boermans. Daarnaast was hij te zien in verschillende producties van het Nationale Toneel: Levende Doden, De Prooi en Midzomernachtdroom. In het seizoen 2010/2011 speelde Matteo de titelrol in de musical Soldaat van Oranje onder regie van Theu Boermans en in 2014/2015 speelde hij bij het Nationale Toneel in Blauwdruk voor een nog beter leven onder regie van Johan Doesburg.

Daarnaast was Matteo te zien in televisieseries als Levenslied, Nieuwe Buren en had hij verschillende gastrollen in Het Klokhuis. Matteo speelde in films als Toscaanse Bruiloft en Daglicht. In 2015 rond Matteo de televisie serie De Mannen van dokter Anne af en begint de theatertour van Fatal Attraction, ook speelt hij een rol in de film Of Ik Gek ben, het regiedebuurt van Frank Lammers.

Geboren 23.02.1981 te Amsterdam
Lengte 188 cm
Haar Donkerbruin
Ogen Blauw